تاريخ : یک شنبه 28 تیر 1394  | 12:37 AM | نویسنده : مهدی گلشنی
استفاده از ظرفیت خیران برای هوشمندسازی مدارس سیمرغ

رئیس آموزش و پرورش شهرستان سیمرغ گفت: ظرفیت خیران برای هوشمندسازی مدارس سیمرغ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خبرگزاری فارس: استفاده از ظرفیت خیران برای هوشمندسازی مدارس سیمرغ
 

فرامرز رحیمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان سیمرغ، اظهار داشت: در تحقق سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش و تجهیز کلاس‌های آموزشی به لوازم و تجهیزات هوشمندسازی که در پروژه مهر 94 نیز تأکید شد، مصمم شدیم تا در این عرصه از ظرفیت‌های خیران نیز بهره‌مند شویم که با ارتباطات دوسویه‌ای که برقرار شد، مساعدت‌های خوبی فراهم آمد.

وی افزود: در سال تحصیلی گذشته مبنای کار هوشمندسازی در پایه هشتم بود و در سال تحصیلی جدید مبنای کار تجهیز پایه نهم است که جلسات متعددی با فرمانداری، بخشداری‌ها، شورای اسلامی شهر و روستا و دهیاران برقرار کردیم تا در معرفی افراد خیر با آموزش و پرورش همکاری کنند.

رئیس آموزش و پرورش سیمرغ درباره کمک مالی یک خیر به دبستان دخترانه شهیده، اضافه کرد: در جلساتی که با مدیران مدارس داریم به‌گونه‌ای تفهیم شد که برای رفع مشکلات مالی مدارس مدیران ضمن شناسایی خیران از مساعدت‌های مالی آنان نیز برخوردار شوند.

این مسئول تصریح کرد: دبستان شهیده به لحاظ کمبود رایانه و تجهیزات هوشمندسازی در میان پایه با مشکل جدی روبه‌رو بود که این موضوع در جلسه خیران مورد بحث قرار گرفت که تمام هزینه‌های آن به میزان 35 میلیون ریال توسط خیر نیکوکار محمود احسانی پرداخت شد.

رحیمی در پایان گفت: تجهیزات لازم خریداری شده در مراسمی با حضور مسئولان شهری، خیران شهرستان، اولیا و دانش‌آموزان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/3141/ت20


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 27 تیر 1394  | 12:30 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
استقلال دوشنبه به مصاف پیکان می‌رود

استقلال در دیداری تدارکاتی به مصاف پیکان می‌رود.

خبرگزاری فارس: استقلال دوشنبه به مصاف پیکان می‌رود
 

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، استقلالی‌ها در دیداری تدارکاتی به مصاف پیکان می روند.

این دیدار روز دوشنبه ساعت 18 در زمین پیکان‌شهر برگزار می‌شود.

گفتنی است که با پایان تمرینات استقلالی‌ها در اردوی کردان، دور جدید تمرینات استقلال از صبح شنبه آغاز شده است.

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 27 تیر 1394  | 12:26 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
پیروزی صربستان و آمریکا مقابل حریفان

در ادامه مرحله نهایی لیگ جهانی والیبال تیم‌های آمریکا و صربستان مقابل حریفان‌شان پیروز شدند.

خبرگزاری فارس: پیروزی صربستان و آمریکا مقابل حریفان
 

به گزارش خبرگزاری فارس، در ادامه رقابت‌های لیگ جهانی شب گذشته و بامداد امروز 2 دیدار برگزار شد که صربستان و آمریکا مقابل حریفان‌شان پیروز شدند.

آمریکا با نتیجه 3 بر یک فرانسه را از پیش رو برداشت و صربستان نیز 3 بر 2 لهستان را شکست داد. در ادامه این رقابت‌ها در مرحله نیمه‌نهایی بازی‌ها امشب آمریکا با صربستان و فرانسه با لهستان روبه‌رو می‌شود تا تیم‌های فینالیست مشخص شوند.

پیش از این ایتالیا با شکست 3 بر یک مقابل لهستان از دور مسابقات کنار رفته بود. برزیل نیز با شکست مقابل آمریکا نتوانست جواز حضور در مرحله نیمه‌نهایی را کسب کند.

نتایج دو بازی انجام شده به شرح زیر است:

آمریکا 3 - فرانسه یک (25بر 21، 25 بر 22، 24 بر 26، 25 بر 20)

صربستان 3 - لهستان 2 (18- 25، 25-22، 22-25، 25-22، 15-13)

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0
پلاتینی: روسای فدراسیون‌ها یک‌بار درست انتخاب کنند تا فوتبال دنیا را نجات بدهم

مرد اول فوتبال اروپا به صورت رسمی نامزد انتخابات ریاست فیفا شد. او مدعیست که برنامه کاملی برای موفقیت در فیفا دارد.

خبرگزاری فارس: پلاتینی: روسای فدراسیون‌ها یک‌بار درست انتخاب کنند تا فوتبال دنیا را نجات بدهم
 

به گزارش خبرگزاری فارس، میشل پلاتینی ریاست یوفا به صورت رسمی برای شرکت در انتخابات ریاست فیفا نامزد شد و نام خود را در فهرست مبارزان انتخاباتی ثبت کرد.

پلاتینی در این خصوص گفت: برای اثبات چیزی به رقبا نیامده‌ام، من وارد این عرصه شده‌ام تا چیزهایی را به مردم و اهالی فوتبال دنیا ثابت کنم. رقابت خاصی با بلاتر یا سایر نامزدها ندارم و معتقدم که اگر روسای فدراسیون‌ها درست تصمیم بگیرند باید یک بار برای همیشه درست انتخاب کنند و اجازه بدهند تا فوتبال دنیا را نجات بدهم. دنیا به فیفا بدبین شده و من باید فوتبال را از این فساد بزرگ نجات بدهم. اروپا راه نجات فوتبال را می‌داند اما منتظر است تا اعتماد سایر قاره ها را ببیند و وارد میدان شود، در غیر اینصورت اروپا بیش از پیش با فوتبال دنیا فاصله خواهد گرفت.

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 27 تیر 1394  | 12:26 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
مالک قطری من‌سیتی: انتقال رحیم گام کوچکی بود

شیخ منصور بن زاید آل نهیان منچسترسیتی در رابطه با قرارداد نزدیک به ۱۰۰ میلیون دلاری رحیم استرلینگ به باشگاهش، آن را گام کوچکی در راستای تحقق اهدافش خواند.

خبرگزاری فارس: مالک قطری من‌سیتی: انتقال رحیم گام کوچکی بود
 

به گزارش خبرگزاری فارس، شیخ منصور بن زاید آل نهیان مالیک باشگاه منچسترسیتی پس از انتقال کلان قیمت رحیم استرلینگ به باشگاهش گفت که این تنها گام کوچکی در راستای تحقق اهداف‌‌مان است.

رحیم که بریتانیایی و 20 ساله است، با این قرارداد نزدیک به 100 میلیون دلاری، به گران‌قیمت‌ترین بازیکن زیر 21 سال جهان و همچنین گران قیمت‌ترین بازیکن تاریخ باشگاه منچسترسیتی بدل شده!

با این قرارداد، میزان هزینه‌های باشگاه از زمان روی کار آمدن مدیریت جدید، به حدود یک و نیم میلیارد دلار رسیده است.

منچسترسیتی که به همراه پاری‌سن‌ژرمن مدیریت واحدی دارند، تا پیش از مالکیت قطری‌اش برای چهار دهه بود که به قهرمانی در لیگ برتر نرسیده بود، اما اکنون به لطف برنامه ریزی "گروه فوتبالی سیتی" توانسته خود را به یک مدعی در سطح جهانی برساند.

سیتی‌ به همراه تیم خواهر خوانده (پاری‌سن‌ژرمن) اخیرا از زیر تحریم‌های یوفا خارج شده است.

یکی از قوانین پیشگیری کننده یوفا برای متضرر نشدن تیم‌های فوتبالی اروپا این است که بررسی کند اگر باشگاهی به قدر هزینه‌هایش دست‌آورد نداشته باشد، آن را جریمه کند و در این رابطه بود که منچسترسیتی و پاری‌سن‌ژرمن با جریمه‌های سنگینی از جمله ممنوعیت از خرید بازیکنان جدید برای دو فصل روبرو بودند.

انتهای پیام/


ادامه مطلب
نظرات 0
حریفان نوشاد عالمیان در مسابقه با منتخب اروپا مشخص شدند

تیم‌های منتخب آسیا و اروپا روزهای 10 و 11 مردادماه در چین به میدان می‌روند.

خبرگزاری فارس: حریفان نوشاد عالمیان در مسابقه با منتخب اروپا مشخص شدند
 

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از پایگاه رسمی خبری تنیس روی میز ایران، در این مسابقه که در شهر جیانگ سو چین برگزار می شود و دو قاره برتر تنیس روی میز جهان با پنج بازیکن به میدان می روند.

این مسابقه که یکصد هزار یورو جایزه نقدی دارد 10 بازیکن حاضر طی دو روز به مصاف هم می روند که قرعه کشی این دیدارها انجام شد و نوشاد عالمیان نماینده کشورمان در تیم منتخب آسیا مقابل حریفان اروپایی خود می رود.

برنامه روز اول 10 مردادماه:

مسابقه اول: تانگ پنگ از هنگ کنگ ... باستین استگر از آلمان

مسابقه دوم: چیوانگ چیه یوان از چین تایپه ... روبرت گاردوس از اتریش

مسابقه سوم: مالونگ از چین ... مارکوس فریتاس از پرتغال

مسابقه چهارم: جون میزتونی از ژاپن .. ولادیمیر سامسونوف از بلاروس

مسابقه پنجم: نوشاد عالمیان از ایران ... آندره گاسینا از کرواسی

برنامه روز دوم 11 مردادماه :

مسابقه اول: تانگ پنگ از هنگ کنگ ... آندره گاسینا از کرواسی

مسابقه دوم: نوشاد عالمیان از ایران ... روبرت گاردوس از اتریش

مسابقه سوم: جون میزتونی از ژاپن ... مارکوس فریتاس از پرتغال

مسابقه چهارم: مالونگ از چین ... ولادیمیر سامسونوف از بلاروس

مسابقه پنجم: چیوانگ چیه یوان از چین تایپه ... باستین استیگر از آلمان

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 27 تیر 1394  | 12:25 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
کاسیا: هرگز نمی‌توانم جای خالی کاسیاس را پر کنم

دروازه‌بان تازه رئال مادرید گفت: کاسیاس بهترین دروازه‌بان تاریخ است و هرگز جای او را نخواهم گرفت.

خبرگزاری فارس: کاسیا: هرگز نمی‌توانم جای خالی کاسیاس را پر کنم
 

به گزارش خبرگزاری فارس، کیکو کاسیا دروازه بان پیشین اسپانیول که پرورش یافته آکادمی رئال مادرید است از اینکه به نوعی به خانه خودش برگشته بسیار خوشحال است و به رئال مادریدی بودنش افتخار می کند.

کاسیا در این خصوص گفت: مادرید خانه من است و نوجوانی من در این فضا شکل گرفته و به دوران جوانی متصل شده است. مربیانی که در آکادمی رئال مادرید داشته‌ام هنوز هم در همین فضا مشغول به تدریس هستند و بسیار خوشحالم که بار دیگر پیراهن رئال مادرید را بر تن کرده‌ام.

وی ادامه داد: کاسیاس برای همیشه در رئال مادرید یک جای خالی دارد، چنین بازیکنانی اسطوره هستند و نمی‌شود جای خالی اسطوره‌ها را پر کرد.

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0
ژاوی علاوه بر نظارت بر رده‌های پایه در تصمیمات فنی هم نقش خواهد داشت

ستاره اسپانیایی السد قطر علاوه بر نظارت به تیم‌های پایه السد در تصمیمات فنی هم نقش خواهد داشت.

خبرگزاری فارس: ژاوی علاوه بر نظارت بر رده‌های پایه در تصمیمات فنی هم نقش خواهد داشت
 

به گزارش خبرگزاری فارس، ابوغانم رئیس باشگاه السد قطر که تیمش در سال 2011 قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شد در گفت‌وگویی اعلام کرد که تمرینات بازیکنانش از شنبه هفته آینده در شهر کابرون اتریش با تمام قوا شروع می‌شود.

او افزود: ژاوی هرناندز برای نخستین بار در این تمرینات حاضر می‌شود. البته او به علت این‌که تا به حال بر روی نزدیک به پانصد داوطلب بازیکنی فوتبال که در مقاطع سنی کودک و نوجوان هستند، نتوانست تیم را در تمرینات داخلی همراهی کند.

او تاکید کرد که ژاوی می‌خواهد در این اردوی آماده‌سازی قسمتی از مدیریت فنی تیم را هم به عهده بگیرد.
اردوی خارجی السد دو هفته به طول خواهد انجامید.
تیم فوتبال باشگاه السد از قدرت‌های سنتی در قاره آسیا به شمار می‌رود. این تیم در فصل اخیر لیگ ستارگان قطر رتبه دوم را پس از لخویا به دست آورد.

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 27 تیر 1394  | 12:25 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
آغاز فروش 3 میلیون بلیت المپیک ریو از فردا

دور جدید فروش بلیت‌های ریو که حدود 3 میلیون بلیت است از یکشنبه شروع می‌شود.

خبرگزاری فارس: آغاز فروش 3 میلیون بلیت المپیک ریو از فردا
 

به گزارش خبرگزاری فارس، دور جدید فروش بلیت‌های المپیک ریو برای برزیلی‌ها و خارجی‌های مقیم برزیل از یکشنبه آغاز می‌شود. افرادی که موفق نشدند در مرحله اول فروش، بلیت مورد نیاز خود را تهیه کنند این فرصت را در دور دوم خواهند داشت.

در این مرحله 3 میلیون بلیت برای فروش در دسترس خواهد بود که شامل فینال ژیمناستیک هنری، نیمه‌نهایی فوتبال مردان و نیمه‌نهایی دوبل تنیس مردان است.

فرتی مسئول فروش بلیت‌های المپیک 2016 ریو، در این باره گفت: ما بلیت‌هایی را برای فروش در برخی رشته‌ها در دست داریم، اما بلیت‌های رشته‌های سه‌گانه، شنا، دوچرخه‌سواری جاده و شنای ماراتن به فروش رفته است.

تماشاگرانی که تمایل به خرید بلیت‌های ریو را دارند باید بالای 18 سال سن داشته و شهروند برزیل باشند.

انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : شنبه 27 تیر 1394  | 12:23 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
واکنش بندر بن سلطان به پایان مذاکرات هسته‌ای

رئیس اسبق دستگاه اطلاعاتی و سفیر پیشین عربستان در آمریکا، در مقاله‌ای به «توافق هسته‌ای اوباما با ایران» واکنش نشان داد.

خبرگزاری فارس: واکنش بندر بن سلطان به پایان مذاکرات هسته‌ای
 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «بندر بن سلطان» رئیس اسبق دستگاه اطلاعاتی آمریکا در اولین واکنش به جمع‌بندی مذاکرات هسته‌ای میان ایران و «1+5» (5 عضو دائم شورای امنیت+آلمان)، آن را نتیجه هوشمندی «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا دانست.

این واکنش سفیر پیشین عربستان در آمریکا، اولین واکنش او بعد از برکناری‌اش از ریاست دستگاه اطلاعاتی است.

او در یادداشتی که در روزنامه الکترونیکی «ایلاف» که سعودی‌ است و از لندن بروزرسانی‌ می‌شود، منتشر شد، «توافق هسته‌ای اوباما با ایران» را «کپی برابر با اصل» توافق «بیل کلینتون با کره شمالی» دانست.

او در این یادداشت نوشت: «نقّادان در رسانه و در (عالم) سیاست، توافق هسته‌ای را که باراک اوباما با ایران به دست آورد، نسخه برابر با اصل توافق هسته‌ای بیل کلینتون رئیس جمهور اسبق (آمریکا) با کره شمالی می‌دانند».

بندر افزود: اما من با کمال تواضع، با این نظر موافق نیستم. رئیس‌جمهور کلینتون، آن زمان تصمیمش را بر اساس تحلیلی راهبردی از سیاست خارجی آمریکا و بر اساس اطلاعات محرمانه اتخاذ کرد... بعدا روشن شد که تحلیل راهبردی سیاست خارجی، اشتباه بوده و اطلاعات هم اشتباه بوده و اگر کلینتون از آن مطلع می‌شد، چنین تصمیمی نمی‌گرفت و من از این امر کاملا مطمئن هستم.

او در ادامه تصمیم اوباما را درست توصیف کرد و نوشت: اوباما تصمیمش برای پیش‌رفتن در توافق هسته‌ای با ایران را در حالی اتخاذ کرد که کاملا می‌دانست که تحلیل راهبردی سیاست خارجی‌‌اش و اطلاعاتش نهادهای اطلاعاتی داخلی و اطلاعات کشورهای متحدش در منطقه هیچ‌یک نتیجه توافق هسته‌ای با کره‌شمالی را نه‌تنها پیش‌بینی نکرده بودند، بلکه در کنار دسترسی ایران به میلیاردها دلار، پیش‌بینی امور بدتر از این را کرده بودند. آشوب خاورمیانه را خواهد گرفت؛ منطقه‌ای که کشورهایش در بی‌ثباتی‌اند و ایران نقشی اساسی در آن ایفا می‌کند.

سفیر عربستان در آمریکا از سال 1981 تا 2005 افزود «الان این سوال مطرح است که چرا اوباما بر امضای چنین توافقی اصرار کرد حال آنکه می‌دانست، توافق کلینتون با کره شمالی شکست خورد؟» و پاسخ داد که... «اوباما به اندازه کافی باهوش است و علت اصلی این است که اوباما با خودش صادق است و به درست بودن آنچه انجام می‌دهد ایمان دارد و معتقد است که هر آنچه آن را به دلیل این توافق فاجعه‌بار می‌خوانند، همه زیان‌های جانبی قابل تحملی است».

این مقام سعودی که به سبب قرابتش با جرج بوش پسر به بندر بن بوش معروف است، استناد حرف خود را نزدیکی‌اش با رؤسای جمهوری آمریکا از جیمی کارتر تا جرج بوش پسر می‌داند و می‌گوید، هر چند تاکنون با باراک اوباما دیدار نداشته است اما معتقد است که «سیاست اوباما به طور کلی در خاورمیانه، و در سوریه، عراق و یمن بخصوص، سیاستی غافلگیرکننده در روشن‌بخشی است... اما الان من بیشتر از همیشه متقاعد شده‌ام که دوست عزیزم روباه قدیمی هنری کسینجر، درست گفت وقتی گفت "دشمنان آمریکا باید از آمریکا بترسند، اما دوستانش باید بیشتر بترسند"».

او با کنایه به مسئله هسته‌ای و جمع‌بندی مذاکرات آن، گفت که حقیقت تلخ است و نمی‌توان آن را نادیده گرفت.

بندر کیست؟

بندر بن سلطان بن عبدالعزیز (متولد 1949 میلادی) از اعضای خاندان آل سعود است. او مغز متفکر شبکه تروریست عربستان سعودی است، شخصی که روابط دیرینه و عمیقی با مقامات سطح بالا سیاسی، نظامی و اطلاعاتی ایالات متحده دارد.

بندر در پایگاه نیروی هوایی ماکسول و دانشگاه جانز هاپکینز آموزش دید و تحت تعلیم قرار داشت و به عنوان سفیر عربستان سعودی نیز در ایالات متحده بیش از دو دهه (1983 - 2005) خدمت کرده است. بین سالهای 2005 تا 2011 او دبیر شورای امنیت ملی بود و در سال 2012  به عنوان مدیر کل آژانس اطلاعات عربستان منصوب گردید. بندر سلطان در عملیات‌های تروریستی مخفیانه فعالیت طولانی داشته است.

بندر در  تعداد زیادی از «عملیات کثیف» و با همکاری سازمان سیا (CIA) در طول دهه 1980  مشارکت داشته است؛ از جمله پرداخت 32 میلیون دلار در نیکاراگوئه برای سرنگونی دولت انقلابی ساندنیست.

انتهای پیام/ص


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 598 :: 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 >